home

FEEST MET JUBILARISSEN RIEK VENDRIG EN WILLEM VAN EGDOM !

Afgelopen vrijdag 14 februari j.l. was het groot feest in het Rode Kruisgebouw te Baarn. De reden was dat de DBS-leden Riek Vendrig en Willem van Egdom allebei 40 jaar lid zijn van de Koninklijke Nederlandse DamBond.

https://photos.app.goo.gl/VoUdwSLRZva3SSzX6

Voorzitter van DBS, Ton van der Ploeg, heette alle aanwezigen welkom en hield een toespraak over hoe bijzonder dit dubbele jubileum is. Hij reikte beide jubilarissen een mooie oorkonde uit en een bos bloemen. Voorzitter van de UPDB, Harry Vredeveldt, was aanwezig namens de UPDB en KNDB. Hij speldde Riek en Willem een fraaie speld van de KNDB op. Het werd een bijzondere avond. Er kwamen veel mensen op af waar onder familie en vrienden.

Ook werd er nog veel gedamd.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *