home

Jason Goedee behaalt foutloos zijn eerste zet diploma dammen.

Wat is hier nu bijzonder aan zou je zeggen maar Jason is nog maar vier jaar oud. 31 mei dit jaar wordt hij vijf jaar en nu al zijn eerste damdiploma behaald dat is best speciaal. Ook voor dammeester Ton van der Ploeg een uitdaging op zich want Jason kan nog niet lezen of schrijven dus wordt het lees en schrijfwerk door de dammeester gedaan. Jason is zeker ook een speciaal kind met een IQ van 145 is hij dit jaar gestart in groep twee op een speciale school voor hoogbegaafde kinderen in Maarssen “De Tweesprong”. Van de 28 vragen in het examen van de eerste zet was elk antwoord goed dus een score van 100%. Een prachtig resultaat voor deze jonge man die ook blij was met zijn eerste diploma zoals de foto laat zien.

Kinderen kunnen kennis maken met dammen via de High Five voorjaarscursus.

Voor 11 maart kunnen kinderen zich opgeven via de website van Acttivity4kids opgeven voor een vijfdaagse kennismaking cursus dammen. Deze zal plaatsvinden op maandag 14, 21, 28 maart en 4 en 11 april dit jaar. De kosten voor deze cursus is 6 euro per deelnemer. De cursus vindt plaats in het Rode Kruisgebouw aan de Burgemeester Penstraat 6 3741AH te Baarn van 16.00 tot 17.30 uur.

Jason en Floris zullen het leuk vinden als er een heleboel kinderen zich willen aanmelden voor deze cursus want hoe meer kinderen meedoen met dammen hoe leuker het wordt. Dus ga naar de website en geef je op!

Een kennismaking damcursus voor senioren.

Dit kan natuurlijk ook want dammen is plezier voor twee. Op de vrijdag avond wordt een de damcursus voor senioren gehouden. Dit vind plaats in het Rode Kruisgebouw aan de Burgemeester Penstraat 6 3741 AH in Baarn van 19.00 tot 20.00 uur de kosten voor deze vijfdaagse cursus is 10 euro en wordt gehouden op vrijdag 04, 11, 18, 25 maart en 01 april.

Wie wil deelnemen aan deze cursus kan zich opgeven via ons mailadres: email hidden; JavaScript is required

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *