home

DAMCLUB DBS uit Baarn goed op dreef

Persbericht Damclub Baarn Soest

Datum 21-11-2022
Door Rien Lambrechts

DAMCLUB DBS uit Baarn goed op dreef

In de Bondscompetitie van de  Utrechts Provinciale Dambond doet het team van DBS uit Baarn, met nog 2 ronden te gaan, nog steeds serieus een gooi, naar het kampioenschap, DBS staat nu 2e en dat zou promotie betekenen.

Het leuke van deze club ,is het feit dat in de onderlinge club wedstrijden , leuke dingen te noemen zijn over deze gezellige club.

Bij DBS spelen sinds kort vader Marinus en zoon Mario Lambrechts, zie foto.

Vader Marinus is een ervaren dammer, hij heeft verschillende kampioenschappen mee gemaakt ,

En heeft in de bondswedstrijden van de landelijke competitie KNSB gespeeld.

Zijn zoon Mario besloot een paar maanden geleden ineens te gaan dammen bij DBS , toen Marinus dit meemaakte besloot hij dan ook maar weer zelf te gaan dammen, hij vond het leuk om nu net als wat hij vroeger samen met zijn vader heeft meegemaakt , jaren club competitie spelen, dit nu met zijn zoon doet, dus nu weer een Lambrechts Sr. en Lambrechts Jr.

Maar nu het leuke, Mario is maanden getraind door de Dam leraar Ton van de Ploeg van DBS , in de 1e wedstrijd tussen Sr en Jr , afgelopen vrijdag ,leek het dat Sr met een leuke combinatie zou gaan winnen van Jr, maar kort daarna verraste Mario zijn Pa volledig met ook  een hele mooie combinatie en Sr mocht blij zijn dat het uiteindelijk nog remise werd.

Dus zo zie je maar , vind je dammen leuk en wil je verder komen? kom eens langs bij DBS , vrijdag s’avonds om 20.00u in het Rode Kruis gebouw Burgermeester Penstraat 6 ,Baarn, onze leraren leren je in een paar maanden echt goed dammen. Kun je al een beetje of goed dammen? Binnenkort organiseert DBS een leuk huisdamtoernooi, met geldprijzen en gratis 1 jaar lidmaatschap, interesse  of wil je meer weten? neem dan contact op met Rien61@gmail of app of bel op 0629525778.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *