home

UITNODIGING SCHOOLDAMTOERNOOI SOEST/BAARN OP 21 JANUARI 2023

UITNODIGING SCHOOLDAMTOERNOOI 21-1-2023

Geachte directie,

DBS organiseert op zaterdag 21 januari 2023 het jaarlijkse schooldamtoernooi voor basisscholen in het Griftlandcollege (Noorderweg 79, 3761 EV Soest).

Hierbij nodigen wij uw school uit hieraan mee deel te nemen. Er zal met viertallen gespeeld worden in de leeftijdscategorieƫn groepen 5-6 en de groepen 7-8. Iedere school mag per categorie meerdere viertallen inschrijven. Deelname aan het schooldam-toernooi is gratis. Er worden 8 wedstrijden van 15 minuten gespeeld

Het toernooi zal starten om 10 uur en de prijsuitreiking wordt verwacht om circa 14 uur. De drie eerste viertallen per categorie mogen deelnemen aan de voorronden van het Nederlands kampioenschap schooldammen. Beginnende met de provinciale kampioenschappen.

Voorafgaan aan het toernooi biedt DBS aan om de dammertjes hun spel te verbeteren. Tevens kunnen wij voor borden en schijven zorgen. De kinderen kunnen langskomen op de jeugdafdeling van DBS:

Baarn, het Rode Kruisgebouw,Burgemeester Penstraat 6: Ā maandagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur.

Zij kunnen daar oefenen voor het schooldamtoernooi. Ook is het mogelijk dat er training wordt gegeven op uw school.

Scholen kunnen zich tot uiterlijk zaterdag 7 januari 2023 opgeven. U wordt vriendelijk verzocht per team tevens een begeleider aan te melden, indien mogelijk. Inschrijvingen svp per e-mail naar:

Ton van der Ploeg Drakenburgerweg 83 3741 GL Baarn tel. 062862858

E-mail: email hidden; JavaScript is required

Wij hopen erop dat ook uw school weer deel zal nemen aan dit damfeest voor scholen en kinderen.

Met vriendelijk groeten,
Damclub Baarn Soest

Ton van der Ploeg
Voorzitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *