van het bestuur

Damclub Baarn Soest is opgericht om het verschil te maken. Om jeugd en volwassenen aan het denken te zetten door te dammen. Dammen is goed voor je in meerdere opzichten. Onder andere goed voor je hersenen, je concentratie en je geheugen.

Met DBS gaan we iets moois opbouwen. Dat het aanspreekt merk je al. Bijvoorbeeld voor de start hebben we al vijftien leden. We hebben een jeugdafdeling en organiseren regelmaig aktiviteiten voor jeugd, huisdammers en clubdammers. Inmiddels hebben we al contact met de gemeentes en sponsoren die al in ons netwerk zitten. Het is prachtig om in deze tijd van neergang in de beoefening in het dammen een nieuwe actieve club te starten. Dammen als breedtesport dat willen we promoten.

Het bestuur bestaat uit:

Evert Davelaar (voorzitter, PR en jeugdleider Soest)

Ton van der Ploeg (vice-voorzitter, penningmeester en jeugdleider Baarn)

Willem van Egdom (secretaris)

Jan van de Veen (promotie en activiteiten )

DBS heeft iedere vrijdag vanaf 19 uur clubavond in het Rode Kruisgebouw aan de Burgemeester Penstraat 6 te Baarn.

www.damclubbaarnsoest.nl

Voor meer informatie kunt u ook bellen met:

Evert Davelaar       0653116254

Ton van der Ploeg 0628628058

Of stuur een mail naar: dam.club.baarn.soest@gmail.com